Hovslagare i Äppelbo

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Äppelbo - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Äppelbo som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Äppelbo. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Äppelbo för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Äppelbo enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Äppelbo

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Äppelbo som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Äppelbo. I Äppelbo har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Äppelbo.

Finnbo Gård
Finnbo 10
777 90 Smedjebacken


Björklund Hans
Myckelby Hyttbacken 231
776 97 Dala-husby

Annons:

Hovslagarefakta om orten Äppelbo

I Äppelbo finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Äppelbo.

Äppelbo är en tätort i Vansbro kommun och kyrkbyn i Äppelbo socken, belägen omkring 15 kilometer väster om Vansbro. Orten ligger vid E16, riksväg 66. Äppelbo ligger på norra sidan av Västerdalälven och vid dess tillflöde, ån Noret.

Yta: 103,22 hektar
Invånarantal: 258, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Äppelbo om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Äppelbo.

I Äppelbo hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Äppelbo. Om du inte hittar någon hovslagare i Äppelbo som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Dalarna.