Hovslagare i Avesta

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Avesta - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Avesta som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Avesta. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Avesta för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Avesta enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Avesta

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Avesta som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Avesta. I Avesta har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Avesta.

Björklund Hans
Myckelby Hyttbacken 231
776 97 Dala-husby


Finnbo Gård
Finnbo 10
777 90 Smedjebacken

Annons:

Hovslagarefakta om orten Avesta

I Avesta finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Avesta.

Avesta är en tätort samt centralort i Avesta kommun, Dalarnas län belägen utmed Dalälven i södra Dalarna. Till tätorten räknas även Karlbo, Krylbo och Skogsbo.

Yta: 669,03 km2
Invånarantal: 22 330, år 2015

Här finns det möjlighet att läsa mer om Avesta om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Avesta.

I Avesta hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Avesta. Om du inte hittar någon hovslagare i Avesta som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Dalarna.