Hovslagare i Bjursås

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Bjursås - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Bjursås som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Bjursås. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Bjursås för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Bjursås enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Bjursås

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Bjursås som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Bjursås. I Bjursås har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Bjursås.

Björklund Hans
Myckelby Hyttbacken 231
776 97 Dala-husby


Finnbo Gård
Finnbo 10
777 90 Smedjebacken

Annons:

Hovslagarefakta om orten Bjursås

I Bjursås finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Bjursås.

Bjursås är en tätort i Falu kommun och kyrkbyn i Bjursås socken, belägen mellan Falun och Rättvik i Dalarna runt Dössberget. Orten har mycket skog omkring sig och även många sjöar, bland annat Bjursen och den stora sjön Rogsjön.

Yta: 324,78 hektar
Invånarantal: 1839, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Bjursås om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Bjursås.

I Bjursås hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Bjursås. Om du inte hittar någon hovslagare i Bjursås som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Dalarna.