Hovslagare i Boda Kyrkby

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Boda Kyrkby - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Boda Kyrkby som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Boda Kyrkby. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Boda Kyrkby för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Boda Kyrkby enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Boda Kyrkby

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Boda Kyrkby som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Boda Kyrkby. I Boda Kyrkby har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Boda Kyrkby.

Finnbo Gård
Finnbo 10
777 90 Smedjebacken


Björklund Hans
Myckelby Hyttbacken 231
776 97 Dala-husby

Annons:

Hovslagarefakta om orten Boda Kyrkby

I Boda Kyrkby finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Boda Kyrkby.

Boda är en tätort i Rättviks kommun. Den ligger mellan Rättvik och Furudal. Länsväg 301 passerar genom orten. Dalatrafiks busslinje 71 passerar också genom Boda.

Yta: 210,53 hektar
Invånarantal: 541, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Boda Kyrkby om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Boda Kyrkby.

I Boda Kyrkby hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Boda Kyrkby. Om du inte hittar någon hovslagare i Boda Kyrkby som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Dalarna.