Hovslagare i Borlänge

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Borlänge - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Borlänge som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Borlänge. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Borlänge för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Borlänge enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Borlänge

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Borlänge som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Borlänge. I Borlänge har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Borlänge.

Björklund Hans
Myckelby Hyttbacken 231
776 97 Dala-husby


Finnbo Gård
Finnbo 10
777 90 Smedjebacken

Annons:

Hovslagarefakta om orten Borlänge

I Borlänge finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Borlänge.

Borlänge är en tätort i Dalarna och centralort i Borlänge kommun, Dalarnas län. Borlänge är Sveriges 25:e största tätort. Borlänge, som ligger vid Dalälven, är Dalarnas största tätort och dess viktigaste industri- och handelsort.

Yta: 635,82 km2
Invånarantal: 50972, år 2015

Här finns det möjlighet att läsa mer om Borlänge om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Borlänge.

I Borlänge hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Borlänge. Om du inte hittar någon hovslagare i Borlänge som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Dalarna.