Hovslagare i Dala-Husby

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Dala-Husby - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i Dala-Husby som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i Dala-Husby. Om du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Dala-Husby för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan 1 olika hovslagare i Dala-Husby enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Dala-Husby

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i Dala-Husby som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Dala-Husby.

Björklund Hans
Myckelby Hyttbacken 231
776 97 Dala-husby

Annons:

Hovslagarefakta om orten Dala-Husby

I Dala-Husby finns det som numera bekant minst en verksam hovslagare, nedan hittar du en del allmän fakta om Dala-Husby.

Husby (även Dala-Husby) är en tätort i Hedemora kommun och kyrkbyn i Husby socken som är en av Dalarnas äldsta bondebygder. Tätorten Husby omfattar bland annat Övernora, Salmakarbo, Ytternora, Smedby, Koberga, Djusa, Berga, Källsbyn och Lundbo. Smedby är ortskärnan och det är där kyrkan ligger.

Yta: 70,36 hektar
Invånarantal: 256, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Dala-Husby om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Dala-Husby.

I Dala-Husby hittade vi totalt 1 olika hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Dala-Husby. Om du inte hittar någon hovslagare i Dala-Husby som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Dalarna.