Hovslagare i Djurmo

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Djurmo - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Djurmo som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Djurmo. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Djurmo för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Djurmo enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Djurmo

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Djurmo som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Djurmo. I Djurmo har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Djurmo.

Björklund Hans
Myckelby Hyttbacken 231
776 97 Dala-husby


Finnbo Gård
Finnbo 10
777 90 Smedjebacken

Annons:

Hovslagarefakta om orten Djurmo

I Djurmo finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Djurmo.

Djurmo är en tätort i Gagnefs kommun. Den ligger mellan Dalälven och Djurmo klack, cirka 4 kilometer öster om Djurås. Genom orten går Dalabanan och Riksväg 70.

Yta: 91,71 hektar
Invånarantal: 711, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Djurmo om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Djurmo.

I Djurmo hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Djurmo. Om du inte hittar någon hovslagare i Djurmo som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Dalarna.