Hovslagare i Falun

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Falun - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Falun som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Falun. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Falun för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Falun enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Falun

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Falun som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Falun. I Falun har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Falun.

Björklund Hans
Myckelby Hyttbacken 231
776 97 Dala-husby


Finnbo Gård
Finnbo 10
777 90 Smedjebacken

Annons:

Hovslagarefakta om orten Falun

I Falun finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Falun.

Falun är en tätort i Dalarna samt centralort i Falu kommun och residensstad för Dalarnas län. Falun är Sveriges 28:e största tätort med 37 291 (2010) av kommunens totalt 56 086 invånare. Falun klassas som ett världsarv.

Yta: 2 717,16 ha
Invånarantal: 56975, år 2015

Här finns det möjlighet att läsa mer om Falun om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Falun.

I Falun hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Falun. Om du inte hittar någon hovslagare i Falun som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Dalarna.