Hovslagare i Hedemora

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Hedemora - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Hedemora som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Hedemora. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Hedemora för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Hedemora enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Hedemora

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Hedemora som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Hedemora. I Hedemora har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Hedemora.

Finnbo Gård
Finnbo 10
777 90 Smedjebacken


Björklund Hans
Myckelby Hyttbacken 231
776 97 Dala-husby

Annons:

Hovslagarefakta om orten Hedemora

I Hedemora finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Hedemora.

Hedemora är en tätort i Dalarna samt centralort i Hedemora kommun i Dalarnas län i Sverige. Hedemora fick stadsrätt 1459, vilket gör Hedemora till Dalarnas enda medeltida stad med officiella rättigheter (Falun var de facto stad under medeltiden, men fick officiellt sina privilegier först 1641)

Yta: 6,12 km2
Invånarantal: 7273, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Hedemora om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Hedemora.

I Hedemora hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Hedemora. Om du inte hittar någon hovslagare i Hedemora som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Dalarna.