Hovslagare i Långshyttan

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Långshyttan - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Långshyttan som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Långshyttan. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Långshyttan för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Långshyttan enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Långshyttan

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Långshyttan som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Långshyttan. I Långshyttan har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Långshyttan.

Björklund Hans
Myckelby Hyttbacken 231
776 97 Dala-husby


Finnbo Gård
Finnbo 10
777 90 Smedjebacken

Annons:

Hovslagarefakta om orten Långshyttan

I Långshyttan finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Långshyttan.

Långshyttan, tätort i Hedemora kommun i sydöstra Dalarna. Samhället, som ligger 20 km norr om Hedemora hade år 2010 1 671 invånare. Långshyttan är bruksort och centrum i ett gammalt järnbruksområde

Yta: 327,54 hektar
Invånarantal: 1671, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Långshyttan om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Långshyttan.

I Långshyttan hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Långshyttan. Om du inte hittar någon hovslagare i Långshyttan som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Dalarna.