Hovslagare i Ludvika

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Ludvika - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Ludvika som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Ludvika. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Ludvika för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Ludvika enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Ludvika

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Ludvika som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Ludvika. I Ludvika har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Ludvika.

Björklund Hans
Myckelby Hyttbacken 231
776 97 Dala-husby


Finnbo Gård
Finnbo 10
777 90 Smedjebacken

Annons:

Hovslagarefakta om orten Ludvika

I Ludvika finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Ludvika.

Ludvika är en tätort belägen vid sjön Väsman i Västerbergslagen i södra Dalarna. Orten ligger huvudsakligen i Ludvika kommun medan den östligaste delen hör till Smedjebackens kommun. Ludvika är centralort i Ludvika kommun.

Yta: 1 099,63 hektar
Invånarantal: 14498, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Ludvika om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Ludvika.

I Ludvika hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Ludvika. Om du inte hittar någon hovslagare i Ludvika som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Dalarna.