Hovslagare i Mora

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Mora - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Mora som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Mora. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Mora för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Mora enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Mora

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Mora som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Mora. I Mora har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Mora.

Finnbo Gård
Finnbo 10
777 90 Smedjebacken


Björklund Hans
Myckelby Hyttbacken 231
776 97 Dala-husby

Annons:

Hovslagarefakta om orten Mora

I Mora finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Mora.

Mora är en tätort och centralort i Mora kommun, Dalarnas län. I Mora finns organisationen för Vasaloppet och är också dess målplats. Konstnären Anders Zorn är född i Mora och hans bostad Zorngården är en stor turistattraktion, likaså Zornmuseet som ligger intill.

Yta: 1 235,57 hektar
Invånarantal: 10 896, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Mora om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Mora.

I Mora hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Mora. Om du inte hittar någon hovslagare i Mora som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Dalarna.