Hovslagare i Sälen

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Sälen - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Sälen som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Sälen. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Sälen för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Sälen enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Sälen

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Sälen som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Sälen. I Sälen har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Sälen.

Finnbo Gård
Finnbo 10
777 90 Smedjebacken


Björklund Hans
Myckelby Hyttbacken 231
776 97 Dala-husby

Annons:

Hovslagarefakta om orten Sälen

I Sälen finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Sälen.

Sälen är en tätort i Transtrands socken, Malung-Sälens kommun i Dalarna cirka 65 km nordväst om Malung. Söder om tätorten finns byn Berga, där starten av Vasaloppet sker.

Yta: 132,71 hektar
Invånarantal: 652, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Sälen om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Sälen.

I Sälen hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Sälen. Om du inte hittar någon hovslagare i Sälen som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Dalarna.