Hovslagare i Smedjebacken

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Smedjebacken - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i Smedjebacken som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i Smedjebacken. Om du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Smedjebacken för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan 1 olika hovslagare i Smedjebacken enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Smedjebacken

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i Smedjebacken som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Smedjebacken.

Finnbo Gård
Finnbo 10
777 90 Smedjebacken

Annons:

Hovslagarefakta om orten Smedjebacken

I Smedjebacken finns det som numera bekant minst en verksam hovslagare, nedan hittar du en del allmän fakta om Smedjebacken.

Smedjebacken är en tätort i södra Dalarna och centralort i Smedjebackens kommun, Dalarnas län. Orten ligger vid sjön Norra Barken cirka 4 mil söder om Borlänge och är mest känd för sin järnindustri, genom Smedjebackens Walsverk.

Yta: 1 057,81 km2
Invånarantal: 10759, år 2015

Här finns det möjlighet att läsa mer om Smedjebacken om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Smedjebacken.

I Smedjebacken hittade vi totalt 1 olika hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Smedjebacken. Om du inte hittar någon hovslagare i Smedjebacken som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Dalarna.