Hovslagare i Svärdsjö

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Svärdsjö - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Svärdsjö som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Svärdsjö. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Svärdsjö för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Svärdsjö enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Svärdsjö

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Svärdsjö som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Svärdsjö. I Svärdsjö har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Svärdsjö.

Björklund Hans
Myckelby Hyttbacken 231
776 97 Dala-husby


Finnbo Gård
Finnbo 10
777 90 Smedjebacken

Annons:

Hovslagarefakta om orten Svärdsjö

I Svärdsjö finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Svärdsjö.

Svärdsjö är en tätort i Falu kommun och kyrkbyn i Svärdsjö socken, belägen 27 kilometer nordost om Falun. Svärdsjös ursprungliga namn är Borgärdet.

Yta: 135,26 hektar
Invånarantal: 1251, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Svärdsjö om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Svärdsjö.

I Svärdsjö hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Svärdsjö. Om du inte hittar någon hovslagare i Svärdsjö som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Dalarna.