Hovslagare i Transtrand

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Transtrand - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Transtrand som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Transtrand. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Transtrand för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Transtrand enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Transtrand

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Transtrand som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Transtrand. I Transtrand har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Transtrand.

Björklund Hans
Myckelby Hyttbacken 231
776 97 Dala-husby


Finnbo Gård
Finnbo 10
777 90 Smedjebacken

Annons:

Hovslagarefakta om orten Transtrand

I Transtrand finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Transtrand.

Transtrand är en tätort i Malung-Sälens kommun och kyrkbyn i Transtrands socken i Dalarnas län. Norr om tätorten finns byn Berga, där starten av Vasaloppet äger rum.

Yta: 215,15 hektar
Invånarantal: 386, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Transtrand om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Transtrand.

I Transtrand hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Transtrand. Om du inte hittar någon hovslagare i Transtrand som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Dalarna.