Hovslagare i Åshammar

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Åshammar - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Åshammar som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Åshammar. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Åshammar för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Åshammar enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Åshammar

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Åshammar som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Åshammar. I Åshammar har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Åshammar.

Hasse Hovslagare
Backan 102
824 94 Hudiksvall


Sjöberg Börje Hovslageri
Oskar björnklos väg
817 40 BERGBY

Annons:

Hovslagarefakta om orten Åshammar

I Åshammar finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Åshammar.

Åshammar är en tätort i Sandvikens kommun. Genom tätorten rinner Borrsjöån vilken mynnar i Storsjön, Gästrikland. Ortens skola, Alsjöskolan, är en F-6 skola med ca. 100 elever.

Yta: 170,50 hektar
Invånarantal: 727, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Åshammar om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Åshammar.

I Åshammar hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Åshammar. Om du inte hittar någon hovslagare i Åshammar som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Gävleborg.