Hovslagare i Österfärnebo

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Österfärnebo - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Österfärnebo som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Österfärnebo. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Österfärnebo för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Österfärnebo enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Österfärnebo

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Österfärnebo som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Österfärnebo. I Österfärnebo har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Österfärnebo.

Hasse Hovslagare
Backan 102
824 94 Hudiksvall


Sjöberg Börje Hovslageri
Oskar björnklos väg
817 40 BERGBY

Annons:

Hovslagarefakta om orten Österfärnebo

I Österfärnebo finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Österfärnebo.

Österfärnebo är en tätort i Sandvikens kommun och kyrkbyn i Österfärnebo socken. I Österfärnebo ligger Österfärnebo kyrka, Färnebo folkhögskola och Lundgrens bageri. Strax utanför finns Koversta Gammelby som är en oskiftad radby.

Yta: 116,33 hektar
Invånarantal: 483, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Österfärnebo om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Österfärnebo.

I Österfärnebo hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Österfärnebo. Om du inte hittar någon hovslagare i Österfärnebo som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Gävleborg.