Hovslagare i Klintehamn

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Klintehamn - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i Klintehamn som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i Klintehamn. Om du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Klintehamn för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan 1 olika hovslagare i Klintehamn enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Klintehamn

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i Klintehamn som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Klintehamn.

Cias Hovslageri
Sanda Botvide 213
623 79 Klintehamn

Annons:

Hovslagarefakta om orten Klintehamn

I Klintehamn finns det som numera bekant minst en verksam hovslagare, nedan hittar du en del allmän fakta om Klintehamn.

Klintehamn är en tätort i Gotlands kommun i Gotlands län, belägen drygt tre mil söder om centralorten Visby. Klintehamn ligger väster om kyrkbyn i Klinte socken, Klinte, där Klinte kyrka ligger.

Yta: 212,09 hektar
Invånarantal: 1363, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Klintehamn om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Klintehamn.

I Klintehamn hittade vi totalt 1 olika hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Klintehamn. Om du inte hittar någon hovslagare i Klintehamn som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Gotland.