Hovslagare i Tingstäde

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Tingstäde - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Tingstäde som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Tingstäde. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Tingstäde för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Tingstäde enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Tingstäde

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Tingstäde som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Tingstäde. I Tingstäde har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Tingstäde.

Cias Hovslageri
Sanda Botvide 213
623 79 Klintehamn

Annons:

Hovslagarefakta om orten Tingstäde

I Tingstäde finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Tingstäde.

Tingstäde är en tätort i Gotlands kommun i Gotlands län och kyrkby i Tingstäde socken på Gotland, belägen vid Tingstäde träsk cirka 20 km nordöst om centralorten Visby.

Yta: 115,63 hektar
Invånarantal: 265, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Tingstäde om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Tingstäde.

I Tingstäde hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Tingstäde. Om du inte hittar någon hovslagare i Tingstäde som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Gotland.