Hovslagare i Åre

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Åre - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Åre som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Åre. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Åre för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Åre enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Åre

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Åre som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Åre. I Åre har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Åre.

Hovslagare Leif
Tossberg
835 96 Trångsviken


Ankie Hovslagare
Snickarv. 12
836 93 Häggenås


Östersunds Hästklinik
Travbanan
831 48 ÖSTERSUND


Kurre Hovslagare AB
Brevåg 335
836 92 LIT

Annons:

Hovslagarefakta om orten Åre

I Åre finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Åre.

Åre är en tätort i Åre kommun, västra Jämtland. Åre är kyrkort i Åre socken men trots namnet inte centralort i kommunen, vilket i stället är Järpen (25 kilometer öster om Åre). Antalet fast bosatta i tätorten Åre uppgår till cirka 1 400 personer.

Yta: 167,19 hektar
Invånarantal: 1417, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Åre om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Åre.

I Åre hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Åre. Om du inte hittar någon hovslagare i Åre som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Jämtland.