Hovslagare i Backe

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Backe - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Backe som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Backe. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Backe för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Backe enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Backe

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Backe som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Backe. I Backe har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Backe.

Östersunds Hästklinik
Travbanan
831 48 ÖSTERSUND


Hovslagare Leif
Tossberg
835 96 Trångsviken


Ankie Hovslagare
Snickarv. 12
836 93 Häggenås


Kurre Hovslagare AB
Brevåg 335
836 92 LIT

Annons:

Hovslagarefakta om orten Backe

I Backe finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Backe.

Backe är en tätort i Strömsunds kommun och kyrkbyn i Fjällsjö socken. Orten ligger i landskapet Ångermanland och sedan 1974 i Jämtlands län.

Yta: 126,21 hektar
Invånarantal: 599, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Backe om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Backe.

I Backe hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Backe. Om du inte hittar någon hovslagare i Backe som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Jämtland.