Hovslagare i Bräcke

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Bräcke - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Bräcke som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Bräcke. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Bräcke för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Bräcke enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Bräcke

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Bräcke som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Bräcke. I Bräcke har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Bräcke.

Kurre Hovslagare AB
Brevåg 335
836 92 LIT


Östersunds Hästklinik
Travbanan
831 48 ÖSTERSUND


Hovslagare Leif
Tossberg
835 96 Trångsviken


Ankie Hovslagare
Snickarv. 12
836 93 Häggenås

Annons:

Hovslagarefakta om orten Bräcke

I Bräcke finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Bräcke.

Bräcke är en tätort och centralort i Bräcke kommun, Jämtlands län, tillika kyrkort i Bräcke socken i Jämtland. Samhället ligger 70 km sydöst om Östersund alldeles intill Revsundssjön och vid Norra stambanan.

Yta: 200,24 hektar
Invånarantal: 1651, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Bräcke om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Bräcke.

I Bräcke hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Bräcke. Om du inte hittar någon hovslagare i Bräcke som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Jämtland.