Hovslagare i Duved

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Duved - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Duved som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Duved. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Duved för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Duved enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Duved

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Duved som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Duved. I Duved har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Duved.

Östersunds Hästklinik
Travbanan
831 48 ÖSTERSUND


Hovslagare Leif
Tossberg
835 96 Trångsviken


Ankie Hovslagare
Snickarv. 12
836 93 Häggenås


Kurre Hovslagare AB
Brevåg 335
836 92 LIT

Annons:

Hovslagarefakta om orten Duved

I Duved finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Duved.

Duved är en tätort i Åre kommun, västra Jämtland, också en vintersportort som sedan år 1985 ingår i Åres turistdestination med tillhörande liftsystem. I orten finns bland annat en skola (F–9) och en kyrka. Duved har närmare 700 bofasta invånare.

Yta: 98,85 hektar
Invånarantal: 663, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Duved om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Duved.

I Duved hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Duved. Om du inte hittar någon hovslagare i Duved som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Jämtland.