Hovslagare i Föllinge

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Föllinge - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Föllinge som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Föllinge. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Föllinge för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Föllinge enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Föllinge

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Föllinge som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Föllinge. I Föllinge har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Föllinge.

Ankie Hovslagare
Snickarv. 12
836 93 Häggenås


Kurre Hovslagare AB
Brevåg 335
836 92 LIT


Östersunds Hästklinik
Travbanan
831 48 ÖSTERSUND


Hovslagare Leif
Tossberg
835 96 Trångsviken

Annons:

Hovslagarefakta om orten Föllinge

I Föllinge finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Föllinge.

Föllinge (jämtska: FöLing) är en tätort i Krokoms kommun i Jämtland och kyrkbyn i Föllinge socken, belägen omkring 65 kilometer norr om Östersund.

Yta: 150,38 hektar
Invånarantal: 485, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Föllinge om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Föllinge.

I Föllinge hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Föllinge. Om du inte hittar någon hovslagare i Föllinge som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Jämtland.