Hovslagare i Frösön

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Frösön - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Frösön som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Frösön. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Frösön för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Frösön enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Frösön

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Frösön som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Frösön. I Frösön har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Frösön.

Östersunds Hästklinik
Travbanan
831 48 ÖSTERSUND


Kurre Hovslagare AB
Brevåg 335
836 92 LIT


Hovslagare Leif
Tossberg
835 96 Trångsviken


Ankie Hovslagare
Snickarv. 12
836 93 Häggenås

Annons:

Hovslagarefakta om orten Frösön

I Frösön finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Frösön.

Frösön är den största ön i Storsjön, Jämtland. Namnet är efter guden Frö. På jämtska kallas ön för Frösöya. Det är Sveriges tjugosjunde största ö och den tionde största av Sveriges insjööar.

Yta: 41 km2
Invånarantal: 11560, år 2014

Här finns det möjlighet att läsa mer om Frösön om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Frösön.

I Frösön hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Frösön. Om du inte hittar någon hovslagare i Frösön som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Jämtland.