Hovslagare i Funäsdalen

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Funäsdalen - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Funäsdalen som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Funäsdalen. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Funäsdalen för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Funäsdalen enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Funäsdalen

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Funäsdalen som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Funäsdalen. I Funäsdalen har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Funäsdalen.

Östersunds Hästklinik
Travbanan
831 48 ÖSTERSUND


Hovslagare Leif
Tossberg
835 96 Trångsviken


Kurre Hovslagare AB
Brevåg 335
836 92 LIT


Ankie Hovslagare
Snickarv. 12
836 93 Häggenås

Annons:

Hovslagarefakta om orten Funäsdalen

I Funäsdalen finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Funäsdalen.

Funäsdalen (sydsamiska: Bienjedaelie) är en tätort i västra Härjedalens kommun i Sverige, nära Røros bortanför norska gränsen. Funäsdalen är en centralort i skidområdet Funäsfjällen, vilket består av Ramundberget, Tänndalen, Tännäskröket (Tännäs) och så Funäsdalen.

Yta: 175,45 hektar
Invånarantal: 890, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Funäsdalen om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Funäsdalen.

I Funäsdalen hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Funäsdalen. Om du inte hittar någon hovslagare i Funäsdalen som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Jämtland.