Hovslagare i Hackås

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Hackås - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Hackås som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Hackås. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Hackås för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Hackås enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Hackås

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Hackås som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Hackås. I Hackås har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Hackås.

Ankie Hovslagare
Snickarv. 12
836 93 Häggenås


Östersunds Hästklinik
Travbanan
831 48 ÖSTERSUND


Hovslagare Leif
Tossberg
835 96 Trångsviken


Kurre Hovslagare AB
Brevåg 335
836 92 LIT

Annons:

Hovslagarefakta om orten Hackås

I Hackås finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Hackås.

Hackås är en tätort i Bergs kommun, ett stationssamhälle och kyrkbyn i Hackås socken i södra Jämtland. Hackås ligger mellan sjöarna Storsjön och Näkten, cirka 40 km söder om Östersund och vid Inlandsbanan. Utanför Hackås sker övergången mellan Sannsundet i norr och Södra Storsjöflaket i söder.

Yta: 91,88 hektar
Invånarantal: 480, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Hackås om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Hackås.

I Hackås hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Hackås. Om du inte hittar någon hovslagare i Hackås som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Jämtland.