Hovslagare i Häggenås

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Häggenås - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i Häggenås som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i Häggenås. Om du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Häggenås för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan 1 olika hovslagare i Häggenås enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Häggenås

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i Häggenås som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Häggenås.

Ankie Hovslagare
Snickarv. 12
836 93 Häggenås

Annons:

Hovslagarefakta om orten Häggenås

I Häggenås finns det som numera bekant minst en verksam hovslagare, nedan hittar du en del allmän fakta om Häggenås.

Häggenås är en tätort i Östersunds kommun och kyrkbyn i Häggenås socken. Orten ligger invid Inlandsbanan samt europaväg 45 cirka 30 km vägavstånd nordost om Östersund. Häggenås kyrka byggdes 1831 - 37.

Yta: 74,22 hektar
Invånarantal: 320, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Häggenås om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Häggenås.

I Häggenås hittade vi totalt 1 olika hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Häggenås. Om du inte hittar någon hovslagare i Häggenås som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Jämtland.