Hovslagare i Hammerdal

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Hammerdal - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Hammerdal som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Hammerdal. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Hammerdal för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Hammerdal enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Hammerdal

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Hammerdal som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Hammerdal. I Hammerdal har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Hammerdal.

Hovslagare Leif
Tossberg
835 96 Trångsviken


Ankie Hovslagare
Snickarv. 12
836 93 Häggenås


Östersunds Hästklinik
Travbanan
831 48 ÖSTERSUND


Kurre Hovslagare AB
Brevåg 335
836 92 LIT

Annons:

Hovslagarefakta om orten Hammerdal

I Hammerdal finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Hammerdal.

Hammerdal är en tätort i Strömsunds kommun, Jämtland, Jämtlands län. Orten är belägen vid Hammerdalssjön, omkring 30 km söder om centralorten Strömsund. Orten består ursprungligen främst av byarna Åsen och Mo, där den senare även är kyrkbyn i Hammerdals socken.

Yta: 229,41 hektar
Invånarantal: 974, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Hammerdal om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Hammerdal.

I Hammerdal hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Hammerdal. Om du inte hittar någon hovslagare i Hammerdal som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Jämtland.