Hovslagare i Järpen

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Järpen - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Järpen som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Järpen. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Järpen för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Järpen enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Järpen

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Järpen som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Järpen. I Järpen har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Järpen.

Hovslagare Leif
Tossberg
835 96 Trångsviken


Ankie Hovslagare
Snickarv. 12
836 93 Häggenås


Kurre Hovslagare AB
Brevåg 335
836 92 LIT


Östersunds Hästklinik
Travbanan
831 48 ÖSTERSUND

Annons:

Hovslagarefakta om orten Järpen

I Järpen finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Järpen.

Järpen är en tätort i Jämtland samt centralort i Åre kommun. Orten är belägen vid Järpströmmens mynning i Liten 25 kilometer öster om Åre och 73 kilometer väster om Östersund, med knappt 1 500 invånare. Järpen hyser ruinerna av en skans vid namn Hjerpe Skans.

Yta: 217,14 hektar
Invånarantal: 1408, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Järpen om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Järpen.

I Järpen hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Järpen. Om du inte hittar någon hovslagare i Järpen som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Jämtland.