Hovslagare i Kälarne

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Kälarne - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Kälarne som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Kälarne. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Kälarne för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Kälarne enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Kälarne

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Kälarne som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Kälarne. I Kälarne har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Kälarne.

Kurre Hovslagare AB
Brevåg 335
836 92 LIT


Östersunds Hästklinik
Travbanan
831 48 ÖSTERSUND


Ankie Hovslagare
Snickarv. 12
836 93 Häggenås


Hovslagare Leif
Tossberg
835 96 Trångsviken

Annons:

Hovslagarefakta om orten Kälarne

I Kälarne finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Kälarne.

Kälarne är en tätort i Bräcke kommun. Från Kälarne kommer centerpartisten Anders W Jonsson (född 1961). Anders är riksdagsledamot för Gävleborgs län sedan 2010. Skådespelaren Rolf Lassgård är född i byn Svedjelandet i närheten av Kälarne.

Yta: 144,61 hektar
Invånarantal: 451, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Kälarne om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Kälarne.

I Kälarne hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Kälarne. Om du inte hittar någon hovslagare i Kälarne som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Jämtland.