Hovslagare i Klövsjö

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Klövsjö - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Klövsjö som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Klövsjö. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Klövsjö för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Klövsjö enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Klövsjö

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Klövsjö som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Klövsjö. I Klövsjö har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Klövsjö.

Hovslagare Leif
Tossberg
835 96 Trångsviken


Kurre Hovslagare AB
Brevåg 335
836 92 LIT


Östersunds Hästklinik
Travbanan
831 48 ÖSTERSUND


Ankie Hovslagare
Snickarv. 12
836 93 Häggenås

Annons:

Hovslagarefakta om orten Klövsjö

I Klövsjö finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Klövsjö.

Klövsjö är en tätort i Bergs kommun och kyrkbyn i Klövsjö socken i Jämtland, vid Ljungan. Från Klövsjö härstammar Klövsjöfåret, en av de gamla svenska allmogeraserna som man hann ta till vara och nu håller i genbank.

Yta: 221,58 hektar
Invånarantal: 291, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Klövsjö om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Klövsjö.

I Klövsjö hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Klövsjö. Om du inte hittar någon hovslagare i Klövsjö som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Jämtland.