Hovslagare i Krokom

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Krokom - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Krokom som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Krokom. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Krokom för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Krokom enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Krokom

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Krokom som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Krokom. I Krokom har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Krokom.

Kurre Hovslagare AB
Brevåg 335
836 92 LIT


Ankie Hovslagare
Snickarv. 12
836 93 Häggenås


Östersunds Hästklinik
Travbanan
831 48 ÖSTERSUND


Hovslagare Leif
Tossberg
835 96 Trångsviken

Annons:

Hovslagarefakta om orten Krokom

I Krokom finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Krokom.

Krokom är en tätort i Jämtland och centralort i Krokoms kommun, Jämtlands län belägen cirka 20 km nordväst om Östersund utmed E14. Krokom är en arbetspendlingsort till Östersund. Den dominerande arbetsgivaren i Krokom är Krokoms kommun och Jämtlands läns landsting.

Yta: 262,86 hektar
Invånarantal: 2277, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Krokom om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Krokom.

I Krokom hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Krokom. Om du inte hittar någon hovslagare i Krokom som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Jämtland.