Hovslagare i Lit

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Lit - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i Lit som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i Lit. Om du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Lit för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan 1 olika hovslagare i Lit enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Lit

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i Lit som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Lit.

Kurre Hovslagare AB
Brevåg 335
836 92 LIT

Annons:

Hovslagarefakta om orten Lit

I Lit finns det som numera bekant minst en verksam hovslagare, nedan hittar du en del allmän fakta om Lit.

Lit är en tätort i Östersunds kommun och kyrkbyn i Lits socken. Lit ligger vid europaväg 45 och Inlandsbanan 23 km norr om Östersund. Orten ligger på Indalsälvens norra strand. Strax öster om samhället har Hårkan sitt utlopp.

Yta: 125,01 hektar
Invånarantal: 1040, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Lit om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Lit.

I Lit hittade vi totalt 1 olika hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Lit. Om du inte hittar någon hovslagare i Lit som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Jämtland.