Hovslagare i Nälden

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Nälden - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Nälden som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Nälden. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Nälden för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Nälden enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Nälden

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Nälden som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Nälden. I Nälden har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Nälden.

Kurre Hovslagare AB
Brevåg 335
836 92 LIT


Hovslagare Leif
Tossberg
835 96 Trångsviken


Östersunds Hästklinik
Travbanan
831 48 ÖSTERSUND


Ankie Hovslagare
Snickarv. 12
836 93 Häggenås

Annons:

Hovslagarefakta om orten Nälden

I Nälden finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Nälden.

Nälden är en tätort i Krokoms kommun i Jämtland. Orten ligger invid länsväg 666 och Mittbanan. Nälden ligger i en dalgång runt Näldsjöns utlopp. Genom samhället flyter Faxån som förbinder Näldsjön och Alsensjön.

Yta: 128,78 hektar
Invånarantal: 873, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Nälden om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Nälden.

I Nälden hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Nälden. Om du inte hittar någon hovslagare i Nälden som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Jämtland.