Hovslagare i Östersund

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Östersund - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i Östersund som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i Östersund. Om du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Östersund för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan 1 olika hovslagare i Östersund enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Östersund

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i Östersund som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Östersund.

Östersunds Hästklinik
Travbanan
831 48 ÖSTERSUND

Annons:

Hovslagarefakta om orten Östersund

I Östersund finns det som numera bekant minst en verksam hovslagare, nedan hittar du en del allmän fakta om Östersund.

Östersund (sydsamiska: Staare) är en tätort som är centralort i Östersunds kommun och residensstad i Jämtlands län. En mindre del av tätorten sträcker sig över kommungränsen in i grannkommunen Krokom. Östersund ligger vid Storsjön och är Storsjöbygdens, Jämtlands läns och landskaps enda stad.

Yta: 2 727,55 hektar
Invånarantal: 44327, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Östersund om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Östersund.

I Östersund hittade vi totalt 1 olika hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Östersund. Om du inte hittar någon hovslagare i Östersund som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Jämtland.