Hovslagare i Rossön

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Rossön - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Rossön som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Rossön. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Rossön för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Rossön enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Rossön

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Rossön som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Rossön. I Rossön har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Rossön.

Kurre Hovslagare AB
Brevåg 335
836 92 LIT


Hovslagare Leif
Tossberg
835 96 Trångsviken


Ankie Hovslagare
Snickarv. 12
836 93 Häggenås


Östersunds Hästklinik
Travbanan
831 48 ÖSTERSUND

Annons:

Hovslagarefakta om orten Rossön

I Rossön finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Rossön.

Rossön är en tätort i Strömsunds kommun och kyrkbyn i Bodums socken belägen cirka 45 km öster om Strömsund. Länsväg 346 går genom orten, som ligger invid Bodumsjön som ingår i Fjällsjöälvens vattensystem. Orten ligger i Ångermanland, och sedan 1974 i Jämtlands län.

Yta: 153,53 hektar
Invånarantal: 352, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Rossön om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Rossön.

I Rossön hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Rossön. Om du inte hittar någon hovslagare i Rossön som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Jämtland.