Hovslagare i Strömsund

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Strömsund - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Strömsund som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Strömsund. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Strömsund för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Strömsund enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Strömsund

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Strömsund som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Strömsund. I Strömsund har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Strömsund.

Hovslagare Leif
Tossberg
835 96 Trångsviken


Östersunds Hästklinik
Travbanan
831 48 ÖSTERSUND


Ankie Hovslagare
Snickarv. 12
836 93 Häggenås


Kurre Hovslagare AB
Brevåg 335
836 92 LIT

Annons:

Hovslagarefakta om orten Strömsund

I Strömsund finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Strömsund.

Strömsund (sydsamiska: Straejmie) är en tätort i norra Jämtland samt centralort i Strömsunds kommun, Jämtlands län. Strömsund ligger vid Russfjärden i Ströms Vattudal. Europaväg 45 går via den 1956 invigda Strömsundsbron över Ströms Vattudal och in i Strömsund.

Yta: 362,66 hektar
Invånarantal: 3589, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Strömsund om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Strömsund.

I Strömsund hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Strömsund. Om du inte hittar någon hovslagare i Strömsund som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Jämtland.