Hovslagare i Stugun

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Stugun - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Stugun som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Stugun. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Stugun för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Stugun enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Stugun

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Stugun som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Stugun. I Stugun har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Stugun.

Östersunds Hästklinik
Travbanan
831 48 ÖSTERSUND


Hovslagare Leif
Tossberg
835 96 Trångsviken


Ankie Hovslagare
Snickarv. 12
836 93 Häggenås


Kurre Hovslagare AB
Brevåg 335
836 92 LIT

Annons:

Hovslagarefakta om orten Stugun

I Stugun finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Stugun.

Stugun är en tätort i Ragunda kommun och kyrkbyn i Stuguns socken Jämtlands län, belägen vid Indalsälven cirka 5 mil öster om Östersund. Stugun ligger mellan älvens strand och Stugubergets lodräta vägg, just där riksväg 87 mellan Östersund och Sollefteå korsar älven.

Yta: 124,09 hektar
Invånarantal: 659, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Stugun om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Stugun.

I Stugun hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Stugun. Om du inte hittar någon hovslagare i Stugun som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Jämtland.