Hovslagare i Trångsviken

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Trångsviken - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i Trångsviken som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i Trångsviken. Om du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Trångsviken för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan 1 olika hovslagare i Trångsviken enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Trångsviken

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i Trångsviken som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Trångsviken.

Hovslagare Leif
Tossberg
835 96 Trångsviken

Annons:

Hovslagarefakta om orten Trångsviken

I Trångsviken finns det som numera bekant minst en verksam hovslagare, nedan hittar du en del allmän fakta om Trångsviken.

Trångsviken, tätort i Krokoms kommun, Jämtlands län. Trångsviken är beläget vid E14, 4 mil från Östersund, invid Storsjöns strand. Trångsviken började bebyggas i slutet av 1800-talet i samband med att järnvägen mellan Östersund och Trondheim byggdes.

Yta: 64,27 hektar
Invånarantal: 288, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Trångsviken om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Trångsviken.

I Trångsviken hittade vi totalt 1 olika hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Trångsviken. Om du inte hittar någon hovslagare i Trångsviken som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Jämtland.