Hovslagare i Vemdalen

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Vemdalen - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Vemdalen som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Vemdalen. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Vemdalen för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Vemdalen enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Vemdalen

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Vemdalen som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Vemdalen. I Vemdalen har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Vemdalen.

Ankie Hovslagare
Snickarv. 12
836 93 Häggenås


Östersunds Hästklinik
Travbanan
831 48 ÖSTERSUND


Kurre Hovslagare AB
Brevåg 335
836 92 LIT


Hovslagare Leif
Tossberg
835 96 Trångsviken

Annons:

Hovslagarefakta om orten Vemdalen

I Vemdalen finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Vemdalen.

Vemdalen är en tätort i Härjedalens kommun och kyrkbyn i Vemdalens socken. Det finns två populära skidorter i närheten av Vemdalens ort; Vemdalsskalet och Björnrike. De marknadsförs som en gemensam skiddestination (inklusive Klövsjö/Storhogna ett par mil bort).

Yta: 318,58 hektar
Invånarantal: 542, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Vemdalen om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Vemdalen.

I Vemdalen hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Vemdalen. Om du inte hittar någon hovslagare i Vemdalen som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Jämtland.