Hovslagare i Bor

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Bor - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Bor som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Bor. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Bor för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Bor enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Bor

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Bor som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Bor. I Bor har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Bor.

Niclas Hovslageri
Spexhult Fridhem
571 95 NÄSSJÖ


Tina Hovslagare
Alandsryd Bältaregård 1
331 91 VÄRNAMO


Linneryds klövvård AB
Bogård Uddestorp 1
575 92 HULT


Hovslagaren Anders Larsson AB
Grenabolet 3
566 93 Brandstorp

Annons:

Hovslagarefakta om orten Bor

I Bor finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Bor.

Bor (uttalas som "bår") är en tätort i Värnamo kommun i Jönköpings län. Bor ligger 12 km söder om Värnamo längs med Kust till kust-banan och riksväg 27 mellan Göteborg och Karlskrona. Ortens namn syftar på båtbärarna som bar båtar fram och tillbaka mellan sjöarna Hindsen och Flåren

Yta: 157,36 hektar
Invånarantal: 1256, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Bor om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Bor.

I Bor hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Bor. Om du inte hittar någon hovslagare i Bor som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Jönköping.