Hovslagare i Horda

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Horda - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Horda som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Horda. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Horda för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Horda enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Horda

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Horda som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Horda. I Horda har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Horda.

Tina Hovslagare
Alandsryd Bältaregård 1
331 91 VÄRNAMO


Niclas Hovslageri
Spexhult Fridhem
571 95 NÄSSJÖ


Linneryds klövvård AB
Bogård Uddestorp 1
575 92 HULT


Hovslagaren Anders Larsson AB
Grenabolet 3
566 93 Brandstorp

Annons:

Hovslagarefakta om orten Horda

I Horda finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Horda.

Horda är en tätort i södra delen av Värnamo kommun i Jönköpings län. Orten har en historia som stationssamhälle längs banan Alvesta-Göteborg. På orten finns två gummifabriker, Horda Gummi och Horda Pack, samt Essell-produkter, ett specialföretag inom industridetaljer. Ortens huvudnäring var i många år vårdhem (Tallebo, Majgården, Furulund).

Yta: 68,69 hektar
Invånarantal: 377, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Horda om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Horda.

I Horda hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Horda. Om du inte hittar någon hovslagare i Horda som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Jönköping.