Hovslagare i Malmbäck

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Malmbäck - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Malmbäck som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Malmbäck. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Malmbäck för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Malmbäck enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Malmbäck

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Malmbäck som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Malmbäck. I Malmbäck har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Malmbäck.

Hovslagaren Anders Larsson AB
Grenabolet 3
566 93 Brandstorp


Tina Hovslagare
Alandsryd Bältaregård 1
331 91 VÄRNAMO


Linneryds klövvård AB
Bogård Uddestorp 1
575 92 HULT


Niclas Hovslageri
Spexhult Fridhem
571 95 NÄSSJÖ

Annons:

Hovslagarefakta om orten Malmbäck

I Malmbäck finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Malmbäck.

Malmbäck är en tätort, belägen i Nässjö kommun 20 km sydväst om centralorten Nässjö, samt kyrkort i Malmbäcks socken. Orten ligger vid järnvägslinjen Halmstad-Nässjö. Ortnamnet (1292: de Malbæc) innehåller sannolikt ordet "mal", grovt grus eller småsten (vid vatten) och "bäck", väl åsyftande den förbiflytande bäcken.

Yta: 145,67 hektar
Invånarantal: 1031, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Malmbäck om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Malmbäck.

I Malmbäck hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Malmbäck. Om du inte hittar någon hovslagare i Malmbäck som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Jönköping.