Hovslagare i Ålem

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Ålem - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Ålem som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Ålem. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Ålem för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Ålem enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Ålem

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Ålem som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Ålem. I Ålem har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Ålem.

Tvärskogs Hovslageri
Mortorpsv. 30
388 93 Ljungbyholm

Annons:

Hovslagarefakta om orten Ålem

I Ålem finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Ålem.

Ålem är en tätort i Mönsterås kommun i Kalmar län, belägen ca 40 km norr om Kalmar. Ålem är belägen väster om Ålems kyrkby och uppstod som stationssamhälle när Kalmar–Berga Järnväg anlades 1897.

Yta: 115,43 hektar
Invånarantal: 803, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Ålem om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Ålem.

I Ålem hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Ålem. Om du inte hittar någon hovslagare i Ålem som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Kalmar.