Hovslagare i Ankarsrum

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Ankarsrum - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Ankarsrum som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Ankarsrum. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Ankarsrum för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Ankarsrum enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Ankarsrum

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Ankarsrum som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Ankarsrum. I Ankarsrum har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Ankarsrum.

Tvärskogs Hovslageri
Mortorpsv. 30
388 93 Ljungbyholm

Annons:

Hovslagarefakta om orten Ankarsrum

I Ankarsrum finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Ankarsrum.

Ankarsrum är en tätort i Västerviks kommun i Kalmar län. Ankarsrum ligger längs smalspårsjärnvägen Hultsfred-Västervik. I Bruksparken finns ett monument uppfört 1955 av konstnären Erik Reimhult inför Ankarsrums Bruks 300-årsjubileum. I parken finns det också en byst av Harald Wiberg tillverkad av Erik Reimhult.

Yta: 165,97 hektar
Invånarantal: 1254, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Ankarsrum om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Ankarsrum.

I Ankarsrum hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Ankarsrum. Om du inte hittar någon hovslagare i Ankarsrum som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Kalmar.