Hovslagare i Berga

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Berga - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Berga som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Berga. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Berga för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Berga enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Berga

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Berga som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Berga. I Berga har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Berga.

Tvärskogs Hovslageri
Mortorpsv. 30
388 93 Ljungbyholm

Annons:

Hovslagarefakta om orten Berga

I Berga finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Berga.

Berga är en tätort i Högsby socken i Högsby kommun i Kalmar län. Berga uppstod under det sena 1800-talet som en järnvägsknutpunkt för smalspårsbanan Kalmar - Berga järnväg,. Berga trafikeras av Kalmar Länstrafiks Kustpilen till Kalmar, Linköping, samt Oskarshamn.

Yta: 154,10 hektar
Invånarantal: 724, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Berga om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Berga.

I Berga hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Berga. Om du inte hittar någon hovslagare i Berga som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Kalmar.