Hovslagare i Bergkvara

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Bergkvara - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Bergkvara som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Bergkvara. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Bergkvara för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Bergkvara enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Bergkvara

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Bergkvara som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Bergkvara. I Bergkvara har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Bergkvara.

Tvärskogs Hovslageri
Mortorpsv. 30
388 93 Ljungbyholm

Annons:

Hovslagarefakta om orten Bergkvara

I Bergkvara finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Bergkvara.

Bergkvara är en tätort i Söderåkra socken, Torsås kommun i Kalmar län. I Bergkvara ingår också Dalskär, en tidigare historisk varvsplats med gästhamn, badplats och camping. Ute i Kalmarsund någon sjömil utanför Bergkvara finns den genom TV numera riksbekanta fyrplatsen Garpen.

Yta: 152,00 hektar
Invånarantal: 940, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Bergkvara om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Bergkvara.

I Bergkvara hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Bergkvara. Om du inte hittar någon hovslagare i Bergkvara som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Kalmar.