Hovslagare i Bockara

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Bockara - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Bockara som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Bockara. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Bockara för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Bockara enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Bockara

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Bockara som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Bockara. I Bockara har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Bockara.

Tvärskogs Hovslageri
Mortorpsv. 30
388 93 Ljungbyholm

Annons:

Hovslagarefakta om orten Bockara

I Bockara finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Bockara.

Bockara är en tätort i Oskarshamns kommun i Kalmar län. Vid Riksväg 37, som passerar rakt igenom orten, ligger förutom villabebyggelse en bensinmack, en kyrka och en skola.

Yta: 79,96 hektar
Invånarantal: 316, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Bockara om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Bockara.

I Bockara hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Bockara. Om du inte hittar någon hovslagare i Bockara som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Kalmar.